Happy TO-GET-HER

Winkeler mode & Verschoor Sliedrecht: voor iedere vrouw wel een winkel waar ze zich bijzonder en prettig voelt.

(Rianne Verschoor) van Verschoor SLIEDRECHT heeft per 1 februari jl. de winkels van Winkeler Mode in NAALDWIJK overgenomen  inclusief de trend boutique Sanne W. en de twee Street-One winkels in Naaldwijk en Voorburg.

Ondanks dat het jaar 2021 in vele opzichten een uitdagend jaar voor velen geweest zijn we blij dat we met alle medewerkers de rijke traditie van Winkeler mode mogen voortzetten.

Winkeler mode is opgericht door de familie Winkeler in 1960. Met toewijding en kennis hebben twee sterke en gepassioneerde mensen, Piet & Diana van Toor, het modebedrijf de laatste twintig jaar met veel succes uitgebouwd en is Winkeler Mode altijd een begrip gebleven in het Westland en ver daarbuiten. Wij hopen met alle medewerkers met dezelfde passie als Piet en Diana verder te gaan werken aan de toekomst van Winkeler mode.

De overeenkomsten tussen de twee modebedrijven Winkeler mode NAALDWIJK en Verschoor SLIEDRECHT qua bedrijfscultuur, normen en waarden en geschiedenis staan aan de basis van deze nieuwe verbintenis: vriendelijkheid, persoonlijke service en aandacht voor de klant gepaard met de gemoedelijke sfeer en gezelligheid  van een dorp waarbij klantbeleving op nummer één staat.

Een mooie basis om verder te bouwen aan een modewalhalla; de zoektocht naar kwalitatieve en steeds wisselende, innovatieve en internationale mode collecties is onze passie waarbij wij maar een eindbestemming in gedachten hebben en dat is het completeren de persoonlijke stijl van onze klant!

De samenwerking tussen de twee modebedrijven moet leiden tot een sterkere marktpositie in de regio Rotterdam met Winkeler 25 kilometer ten westen en Verschoor 25 kilometer ten oosten van Rotterdam. De webshop VerschoorStore gaat alle online activiteiten van de 5 winkels gaat verzorgen.

Omdat wij al jaren goed contact hebben met Piet & Diana en dezelfde passie voor het modevak delen verandert er voor u als klant helemaal niets behalve een nog breder en gevarieerder mode aanbod met de winkels in NAALDWIJK en SLIEDRECHT.

Met veel dank aan de fijne medewerkers van Winkeler mode en verschoor SLIEDRECHT gaan wij de toekomst met veel vertrouwen en ambitie tegemoet

Alles onder één dak

Elke vrouw heeft meerdere bezigheden en zo ook meerdere kleedmomenten. Een baan, zorg voor het gezin, hobbies, kortom een veelzijdig bestaan. We willen elk moment goed gekleed gaan en ons goed voelen, maar we hebben ook een volle agenda. Tijd en aandacht voor onszelf organiseren we ook en dan is het prettig naar een modewinkel te gaan met een compleet aanbod van merken, stijlen en accessoires. Alles onder één dak.

Ons team staat voor u klaar met raad en daad. Hoe doen wij dat? U komt bij ons binnen. Misschien kent u onze winkel, misschien ook niet. U wilt even rondkijken of meteen een stijl adviseur aan uw zijde of wilt u eerst een kopje koffie, alles is mogelijk. De stijl adviseur vraagt naar uw wensen en bekijkt samen met u merken, kleuren en stijlen.

Wat zoekt u? Voor welk moment heeft u een nieuwe set nodig? Welke kleur staat u goed? Welke belijning past juist bij u? Houdt u van sportief of elegant? De stijl adviseur denkt met u mee en adviseert. Als u zover bent , kunt u passen. Tijdens het passen zoekt zij verder voor u, zij kent immers de collectie, maakt een mix van merken en accessoires. Uiteindelijk maakt u uw persoonlijke keuze.